Onze partners: wie ze zijn en wat ze doen.

Deutsche Bank verdeelt niet alleen haar eigen producten, maar ook die van 25 andere gereputeerde financiële instellingen. Partners die stuk voor stuk werden geselecteerd op de kwaliteit van hun fondsengamma en hun lange termijnprestaties. Deze ‘open architectuur’, die de klassieke banken meestal voorbehouden aan hun meest vermogende cliënten, is bij ons voor iedereen toegankelijk. Door deze aanpak bent u zeker dat uw belegging úw belangen dient, en niet die van de bank.

Nog geen klant?

Word DB M@X en teken online in. Bovendien geniet u van de meest voordelige tarieven.

Meer weten>> 

Aberdeen Asset Management

Aberdeen Asset Management is een Schotse vermogensbeheerder opgericht in 1983, met bijna 30 jaar ervaring beheren ze momenteel 222 miljard€ (31.03.2012) en maken ze deel uit van de FTSE 100, de belangrijkste graadmeter van de effectenbeurs van London. Aberdeen is volledig onafhankelijk en het beheren van fondsen voor derden is hun enige beroep.

Aberdeen is vooral gekend voor haar actieve, kwaliteitsvolle, uiterst selectieve - bottom up beleggingsproces en lokale aanwezigheid in de wereldwijde markten, ze doen daarvoor beroep op 1.900 deskundige medewerkers, verspeid over 31 vestigingen in 23 landen. De opkomende landen, en met name Azië spelen een belangrijke rol in het fondsenaanbod van Aberdeen. In de loop van de voorbije jaren werden verschillende van hun internationale beleggingsfondsen meerdere malen bekroond voor hun uitstekende prestaties.

Aberdeen streeft ernaar het vermogen van haar klanten te laten groeien aan de hand van een sterke team-benadering en een actieve beheerstijl op de middel tot lange termijn, rekening houdend met veel toewijding voor risicobeheer en het belang / interesse van de klant.

Meer info

Sluiten

Amundi

Amundi is de nummer 3 in Europa1 en zit wereldwijd in de top tien van bedrijven actief op het vlak van asset management1, met 687.7 miljard euro aan activa in zijn beheer2.

Amundi is gevestigd in de belangrijkste investeringscentra in meer dan 30 landen en biedt een volledig gamma producten dat alle soorten activa en de belangrijkste deviezen omvat.

Zo ontwikkelt Amundi spaaroplossingen die zijn aangepast aan de behoeften van meer dan 100 miljoen particuliere klanten wereldwijd en maakt de onderneming voor institutionele klanten krachtige en innoverende producten op maat die zijn aangepast aan hun activiteit en risicoprofiel.

Gesteund door twee grote bankgroepen, Crédit Agricole en Société Générale, heeft Amundi de ambitie om de absolute referentie te worden als Europees asset manager, erkend voor:

 • de kwaliteit van zijn producten, hun financiële prestaties en hun transparantie
 • de nauwe banden met de klanten, de partnernetwerken en de institutionele klanten
 • de doeltreffendheid van zijn organisatie, het resultaat van het individuele en collectieve talent van zijn teams
 • zijn engagement om in het kader van zijn investeringsbeleid meer rekening te houden met criteria inzake duurzame ontwikkeling en sociaal nut, naast de louter financiële criteria

1 Open fondsen, dedicated funds, mandaten - Volgens de Top 400-rangschikking van IPE, die in juni 2010 werd gepubliceerd, gegevens op december 2009
2 Pro-formagegevens Amundi-perimeter op 30 september 2010

Meer info

Sluiten

Axa Investment Managers

AXA Investment Managers, een 100% dochteronderneming van de AXA Groep, is een multi-expert vermogensbeheerder en is wereldleider in financiële bescherming en vermogensbeheer.

AXA IM behoort met een beheerd vermogen van 516 miljard Euro per eind december 2010 tot de grootste in Europa gevestigde vermogensbeheerders. AXA IM telt wereldwijd 2.500 medewerkers en is actief in 23 landen.

Meer info

Sluiten

BlackRock

Met 3.350 miljard dollar onder beheer (31/12/2009) is BlackRock één van de grootste vermogensbeheerders ter wereld.

BlackRock onderscheidt zich door het evenwicht en de soliditeit van haar activiteiten. De activa onder beheer zijn evenwichtig verdeeld over particuliere en institutionele klanten, aandelen en obligaties, actief beheerde en passieve beleggingsoplossingen, de Verenigde Staten en de rest van de wereld.

Meer info

Sluiten

BNP Paribas Asset Management

Een wereldwijde vermogensbeheerder ...

BNP Paribas Investment Partners is de specifieke vermogensbeheertak van BNP Paribas en kan in die hoedanigheid bogen op de financiële slagkracht van een van de zes stevigste banken ter wereld (volgens S&P – AA-rating). (Bron: rating voor langetermijnkrediet)

De integratie van Fortis Investments met de bestaande BNP Paribas Investment Partners Groep heeft het ontstaan gegeven aan een vooraanstaande wereldwijde vermogensbeheerder. Vandaag beschikken wij over een nog bredere wereldwijde aanwezigheid, nog meer werkmiddelen en een nog groter aanbod van beleggingsoplossingen.

… gebaseerd op partnerschap

Onze partnerschapbenadering is de pijler van ons uniek ‘multi-specialist’-platform. Wij zijn een wereldwijde aanbieder van beleggingsoplossingen die de belangrijkste kwaliteiten van een grote onderneming koppelt aan de reactiviteit, specialisering en zakelijkheid van beleggingsboetieks.

We beschikken over drie groepen van beleggingsexpertise:

 • BNP Paribas Asset Management, de grootste BNPP IP Partner, beheert de belangrijkste beleggingsklassen via wereldwijd opererende beleggingsteams.
 • Gespecialiseerde beleggingspartners: zij leggen zich toe op een specifieke beleggingsklasse of een specifiek werkdomein (vooral alternatieve beleggingen en multi-management) en opereren als boetiekstructuren.
 • Lokale en regionale leveranciers van oplossingen: lokale vermogensbeheerders die zich op een specifieke geografische regio en/of een specifiek klantenbestand richten.

… met een wereldwijde aanwezigheid

Wij zijn één van de grootste vermogensbeheerders ter wereld. Wij behoren tot de top 5 van Europese beheerders en zijn ook nadrukkelijk aanwezig in Azië. Onze teams opereren in de grootste financiële centra van Europa, Azië en Noord- en Latijns-Amerika en dankzij ons partnerschapmodel zijn wij tegelijk in staat om ons aan de plaatselijke marktvoorwaarden aan te passen. Onze plaatselijke vermogensbeheerders, die in sommige gevallen voor joint venture partners werken, geven ons een diepgaand inzicht in de markten waarin we actief zijn.

… en een hechte band met onze klanten

We werken nauw samen met onze klanten om hen de best mogelijke resultaten voor te kunnen leggen. Onze beleggers kunnen rekenen op een uitstekende lokale klantenservice, zowel in onze kernmarkten (België, Frankrijk, Italië, Luxemburg en Nederland) als in opkomende markten zoals Brazilië of India. Wij garanderen onze klanten de beste beleggingsoplossingen en diensten die volledig op hun behoeften zijn toegesneden.

Meer info

Sluiten

Carmignac Gestion

Carmignac Gestion, in 1989 opgericht door Edouard Carmignac, is vandaag een van de belangrijkste vermogensbeheerders van Europa. Het aandelenkapitaal is volledig in handen van het management en de werknemers. Deze fundamentele voorwaarde, die de vrijheid geeft om een highperformance portfoliomanagement te implementeren, komt met een absolute transparantie op zowel het gebied van management beslissingen alsmede de aandelenselectie.

Om optimaal in te spelen op de behoeften van de klanten ontwikkelde Carmignac Gestion een volledig aanbod van beleggingsfondsen over alle activaklassen als ook een discretionnair beheer. Carmignac’s beheerstijl, een mix van onafhankelijkheid en sterke overtuigingen, wordt regelmatig beloond in haar belangrijkste markten voor het gehele fonds assortiment en voor elk fonds individueel.

Meer info

Sluiten

Columbia Threadneedle

Columbia Threadneedle Investments is een toonaangevende, wereldwijd opererende vermogensbeheerder. Ze heeft een breed aanbod van actief beheerde beleggingsstrategieën en -oplossingen voor particulieren, institutionele beleggers en bedrijven over de hele wereld. Met meer dan 2000 werknemers, waarvan meer dan 4501 beleggingsdeskundigen in Noord-Amerika, Europa en Azië, beheert de groep 506 miljard2 USD aan activa, verdeeld over aandelen uit ontwikkelde en opkomende markten, vastrentende fondsen, gemengde fondsen (op basis van assetallocatie) en alternatieve beleggingsfondsen.

Succesvol beleggen voor hun cliënten staat centraal. Door middel van een op rendement gerichte, risicobewuste en op teamwork gebaseerde beleggingsaanpak streven ze naar het beleggingsresultaat dat de cliënt verwacht. Ze heeft een dynamische en interactieve bedrijfscultuur. Door hun inzichten omtrent diverse activaklassen en geografische zones intern te delen krijgen ze bovendien een duidelijker beeld van het wereldwijde, regionale en lokale beleggingslandschap.
Doordat ze onderling beleggingsideeën uitwisselen en bespreken slagen ze erin om het beleggingsproces van hun teams te verrijken En wat nog belangrijker is, deze op samenwerking gerichte cultuur resulteert in beter gefundeerde beleggingsbeslissingen voor hun cliënten.

1Per 31 december 2014
2 AUM van 506 mld USD.: het betreft hier de totale activa onder beheer van de onderdelen van de groep Columbia en Threadneedle per 31 december 2014. Bron: Ameriprise Financial Q4 2014 earnings release.

Meer info

Sluiten

Deutsche Asset & Wealth Management

Deutsche Asset & Wealth Management biedt zowel particuliere, institutionele als wealthmanagementklanten een uitgebreid aanbod van wereldklasse producten en oplossingen.

De divisie combineert intellectueel kapitaal, brede vermogensbeheerexpertise, jaren van ervaring en een uitgebreide productselectie met strategieën over alle asset classes. Het productaanbod omvat de actieve, passieve en alternatieve vermogensbeheerexpertise van Deutsche Bank. Met meer dan €1 biljoen belegd vermogen¹ is Deutsche Asset & Wealth Management een wereldwijd toonaangevende speler. Ons platina logo staat symbool voor ons streven naar de hoogste mate van integriteit, deskundigheid en innovatie – onmisbare kernwaarden in een veranderende wereldeconomie.

Meer info

Sluiten

Ethenea Independent Investors S.A.

Ethna Funds, geadministreerd door Ethenea Independent Investors S.A. in Luxemburg, wordt actief bestuurd door de fondsbeheerders Luca Pesarini, Arnoldo Valsangiacomo and Guido Barthels. Behoud van kapitaal en vermogensgroei op lange termijn is het uitgangspunt van Ethna Funds. De investeringsfilosofie is ontwikkeld voor beleggers die stabiliteit, behoud van waarde en liquiditeit van het fondsvermogen belangrijk vinden en toch een redelijke vermogensgroei willen behalen.

Dankzij deze succesvolle aanpak is het volume onder beheer uitgegroeid van 300 miljoen euro eind 2008 to meer dan 3 miljard euro eind mei 2011. Na Duitsland, Zwitserland,Luxemburg, Nederland, Spanje of Italië, is deze patrimoniale aanpak nu ook beschikbaar voor de Belgische investeerders, op exclusieve vraag van Deutsche Bank.

Meer info

Sluiten

Fidelity Worldwide Investment

Sinds de oprichting van Fidelity Worldwide Investment richten wij ons er volledig op compartimenten te creëren die onze cliënten de mogelijkheid bieden hun geld doordacht te beleggen.
Het succes van deze filosofie leidde tot een sterke groei.

Op dit moment beheert Fidelity, samen met dochter- en zusterbedrijven, wereldwijd beleggingen ter waarde van €191.1 miljard voor grote institutionele beleggers en miljoenen particuliere beleggers over de hele wereld.
Fidelity Worldwide Investment heeft beleggingsteams in Londen, Frankfurt, Parijs, Hongkong, Tokio, Singapore, Seoel, Delhi, Mumbai en Sydney.

Meer info

Sluiten

Flossbach von Storch

Flossbach von Storch is een van de grootste Europese onafhankelijke beleggingsbeheerders, met meer dan 14 miljard euro vermogen onder beheer en meer dan 100 medewerkers. Het bedrijf werd in 1998 in Keulen opgericht door Dr. Bert Flossbach en Kurt von Storch. Het combineert een volledig portefeuillebeheer met een expertise in de financiële markten.
Tot de cliënten behoren beleggers in fondsen, institutionele beleggers zoals banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen of -stichtingen, gefortuneerde privépersonen en families.

Flossbach von Storch wordt door zijn eigenaren geleid. Zij beheren het geld van hun cliënten met hetzelfde verantwoordelijkheidsbesef als wanneer het om hun eigen vermogen zou gaan. De beleggingsstijl van Flossbach von Storch is op de fundamentals gebaseerd, dus met een sterke nadruk op de kwaliteit en een bijzondere aandacht voor opportuniteiten op het vlak van risico/rendement.
Beleggingskansen worden geanalyseerd rekening houdend met de macro-economische omgeving. Deze combinatie van verantwoordelijkheid, een aanpak die fundamenteel gebaseerd is op kwaliteit en het inspelen op de globale macro-economische omgeving wordt nog versterkt door een grote reactiviteit.
Deze kwaliteiten worden samengevat in het Flossbach von Storch Pentagram, dat hun overtuigingen weergeeft en hun logo is geworden. Ze vormen de basis van wat zij doen, van hun identiteit en de zorg waarmee zij het geld van de cliënten beheren.

Meer info

Sluiten

Franklin Templeton Investments

Het merk Franklin Templeton Investments overkoepelt 4 vermogensbeheerders gespecialiseerd in beleggingsfondsbeheer: Franklin, Templeton, Mutual Series en Fiduciary Trust.

De bedrijven hanteren verschillende beheersstijlen en vormen samen een groep die uniek gepositioneerd is in fondsbeheer en beleggingsservice. Beheerd vermogen 693.7 bn USD (28/02/2011).

Meer info

Sluiten

Goldman Sachs

Goldman Sachs beheert activa ter waarde van 502 miljard dollar (30/09/2009). Het biedt een ruime dienstenwaaier inzake beleggingen, advies en financieel beheer aan een zeer gediversifieerde cliënteel van bedrijven, financiële instellingen, regeringen of privé-vermogens.

Goldman Sachs Asset Management (GSAM) is de internationale divisie van Goldman Sachs die gespecialiseerd is in investeringsbeheer.

Meer info

Sluiten

Henderson

Henderson Global Investors is een internationale vermogensbeheerder met een beheerd vermogen van ruim €71 miljard euro (31/12/2010).

Henderson biedt een breed gamma beleggingsproducten en -diensten aan zowel institutionele als particuliere beleggers. Haar expertise strekt zich uit over meerdere beleggingscategorieën zoals aandelen, vastrentende waarden, private equity, hedge funds en vastgoed.

Meer info

Sluiten

HSBC

HSBC Investments is het mondiale investeringsplatform van de Groep HSBC.

Het steunt op de interne know-how van gespecialiseerde beheersentiteiten: HSBC Halbis Partners voor actief fundamenteel beheer, Sinopia voor actief kwantitatief beheer en gestructureerde producten, en HSBC Specialist Investment voor vastgoedbeleggingen. Deze beheersmaatschappijen hebben samen 390 miljard dollar in beheer (30/06/2009).

Meer info

Sluiten

NN Investment Partners

NN Investment Partners (NN IP) is de vermogensbeheerder van NN Groep N.V., een beursgenoteerde onderneming. NN IP biedt zijn klanten een brede waaier aan beleggingsoplossingen in diverse categorieën, regio’s en stijlen. NN IP gelooft in actief beheer. Onze beleggingsmissie is het identificeren van beleggingskansen die nog niet door de markt zijn ontdekt.

Zo kunnen we op een risicogecontroleerde en transparante manier waarde toevoegen voor onze klanten. NN IP heeft € 203 miljard (cijfers per 31 maart 2015) in vermogen onder beheer voor institutionele en particuliere beleggers over de hele wereld. NN IP heeft meer dan 1100 werknemers in dienst en is actief in 17 landen binnen Europa, het Midden-Oosten, Azië en Amerika.

Meer info

Sluiten

Invesco

Invesco Ltd. is een van de wereldleiders in vermogensbeheer, gewijd aan het opbouwen van financiële zekerheid van haar klanten wereldwijd.

Ze streven naar het leveren van een hoog investeringsrendement en een uitstekende klantenservice door middel van een uitgebreide reeks van beleggingsproducten. Invesco Ltd opereert onder de merken Invesco, Invesco Trimark, Atlantic Trust, Invesco Perpetual, Invesco Powershares en WL Ross&Co en had op 28/02/2011 641,1 miljard dollar onder beheer. Invesco Ltd. is een van de weinige vermogensbeheerders voor derden die gequoteerd is op de beurs van New York, heeft meer dan 5.000 werknemers in meer dan 20 landen, verspreid onder 40 kantoren wereldwijd.

Meer info

Sluiten

JPMorgan Asset Management

Dag in dag uit zetten we onze wereldwijde aanwezigheid in om maximale resultaten te behalen voor onze klanten. We beschikken over een ongeëvenaard mondiaal netwerk van beleggingsprofessionals, productspecialisten en teams voor verkoop en klantenservice. Onze wereldwijde aanwezigheid en inzichten staan altijd tot uw beschikking. Waar u ook gevestigd bent, en waar u ook wilt beleggen.

Onze wereldwijde expertise heeft eraan bijgedragen dat veel intermediairs en eindklanten aan ons de voorkeur geven als lokale manager. In Europa, bijvoorbeeld, heeft J.P. Morgan Asset Management de award voor Leading Pan-European Fund Management Firm gewonnen in de Thomson Reuters Extel Survey 2010*. Hier bovenop is voor het vierde achtereenvolgende jaar een analist van J.P. Morgan Asset Management uitgeroepen tot Leading Pan-European Fund Management Individual, van de 3.342 individuele buy-side analisten die waren opgenomen in het onderzoek.

Het vertrouwen in onze capaciteiten heeft ons geholpen om uit te groeien tot een van de grootste actieve beleggingsbeheerders ter wereld en in Europa.** Het totale vermogen dat we beheren bedraagt USD 1.298 miljard***: daarmee komen onze consistente beleggingsprestaties en het vaste vertrouwen van onze klanten totuitdrukking.

* Bron: Thomas Reuters Extel Survey 2010.
** Bron: Lipper FMI per juni 2010, inclusief liquiditeit.
*** Bron: Inclusief Investment Management en Private Banking – Cijfer per 31 december 2010.

Meer info

Sluiten

Lombard Odier

De Lombard Odier Groep is een onafhankelijke vermogensbeheerder voor particuliere en institutionele cliënten. Zij beheert 115 miljoen euro per 31.12.2010.

Haar expertise is voor cliënten toegankelijk via de beleggingsfondsen die door Lombard Odier Investment Managers worden beheerd en gepromoot.

Meer info

Sluiten

M&G Investments

M&G is een van de belangrijkste vermogensbeheerders in Europa. De groep werd opgericht in 1931 en beheert meer dan 340 miljard euro aan activa (eind 2014). Het belangrijkste objectief van M&G is het optimaliseren van de assetwaarde van haar klanten door middel van een actief beheer.

Met meer dan 270 medewerkers in haar fondsenbeheersteam beschikt ze over uitgebreide ‘resources’ die toegewijd zijn aan de analyse en onderzoek van de belangrijkste mondiale markten. Ze zet alles in het werk om in de voorhoede te zijn van alle moderne beheerstechnieken, om zo de best mogelijke performances te generen voor haar klanten. Bovendien biedt ze een uitgebreid gamma van gediversifieerde producten voor de beste investeringsmogelijkheden.

Meer info

Sluiten

Petercam

Petercam werd in 1968 als een onafhankelijk partnership opgericht en heeft vandaag kantoren in België, Nederland, Luxemburg en Zwitserland. De kernactiviteiten van de groep zijn vermogensbeheer & private banking, brokerage en corporate finance.

Einde 2010 belegde Petercam 14,7 miljard euro voor haar private en institutionele klanten. Als beheerder is Petercam in de eerste plaats een nichespeler die zich concentreert op een aantal activaklassen, meer bepaald Europese aandelen, euro-obligaties, internationale obligaties en Europees vastgoed. Daarnaast is Petercam een actieve beheerder. We verwachten van onze beheerders dat ze de vinger aan de pols van de markt houden en hun portefeuilles waar nodig aanpassen. Maar actief beheer heeft echter pas zin in combinatie met een gedisciplineerd researchproces, dat volledig op fundamentele analyse steunt. Petercam rekent hiervoor op bijzonder stabiele investeringsteams. Ten slotte krijgt ook risicobeheer veel aandacht binnen ons investeringsproces.

Meer info

Sluiten

Pictet Funds

Pictet & Cie werd in 1805 in Genève opgericht. Vandaag de dag is Pictet een van de toonaangevende onafhankelijke vermogensbeheerbanken in Europa, die een vermogen in beheer en bewaring heeft van € 297 miljard per eind 2010.

Pictet heeft een schat aan ervaring in fondsbeheer en –distributie. Pictet biedt tegenwoordig meer dan 100 fondsen aan, waaronder vele innovatieve en meermaals onderscheiden beleggingsconcepten. Het scala loopt van conservatieve geldmarktfondsen tot alternatieve fondsen en offensievere beleggingsvehikels, zoals producten die zich op bepaalde thema’s of op de opkomende markten richten.

Elk fonds wordt beheerd binnen een kader waarin risico en resultaat nauwlettend worden bewaakt, zowel op strategisch als op operationeel niveau, teneinde de voor risico gecorrigeerde rendementen te maximaliseren. Wij menen dat alleen fondsen die de cliënt echte waarde bieden ook op lange termijn succesvol kunnen zijn. Het scheppen van waarde is niet beperkt tot het vermogensbeheerproces, maar omvat ook strategische portefeuillepositionering, mogelijke “niet-financiële” rendementen, prijsbeleid en maatregelen om beleggers te beschermen tegen mogelijk kostenverhogende factoren.

Individuele aandacht is essentieel in ons streven naar langdurige relaties.

Meer info

Sluiten

Pimco

PIMCO is een internationale vermogensbeheerder met meer dan 2000 werknemers verspreid over 11 landen. Sinds de oprichting in 1970 beheert het beleggingen voor een zeer verscheiden cliënteel, waaronder publieke en private pensioenfondsen, centrale banken, universitaire instellingen, evenals miljoenen particulieren uit alle uithoeken van de wereld.

PIMCO is een internationale vermogensbeheerder met meer dan 2000 werknemers verspreid over 11 landen. Sinds de oprichting in 1970 beheert het beleggingen voor een zeer verscheiden cliënteel, waaronder publieke en private pensioenfondsen, centrale banken, universitaire instellingen, evenals miljoenen particulieren uit alle uithoeken van de wereld.

De beheerders zijn langetermijnbeleggers en opinion leaders. Hun analyses en oplossingen vloeien voort uit een beproefd beleggingsproces dat zowel cyclische (korte termijn) als seculaire (op vier à vijf jaar) macro-economische visies genereert.

Tijdens de voorbije vier decennia profileerden de beheerders van PIMCO zich als ware beleggingspioniers. Ze blijven groeien als ontwerpers van beleggingsoplossingen in alle actiefklassen.

De knowhow van PIMCO op de verschillende internationale markten, het gesofisticeerde platform en de strikte risicobeheersing leveren een solide basis voor het uitwerken van beleggingsoplossingen die tegemoetkomen aan de complexe behoeften van de hedendaagse beleggers.

Meer info

Sluiten

Puilaetco

Aangezien de markten steeds meer open en geïnternationaliseerd worden, vraagt het trio aandelen/obligaties/liquiditeiten om de nodige “fine-tuning”.

Om deze strategie te implementeren, biedt Puilaetco Dewaay een compact gamma "huisfondsen". Deze fondsen, die door Puilaetco Dewaay beheerd worden, zijn het bewijs van hun know-how inzake de selectie van individuele effecten, research en analyse. Deze waaier van huisfondsen geeft u toegang tot :

 • Europese aandelen met een grote of kleine kapitalisatie
 • Fondsen uit de Benelux, die de deskundigheid inzake de Belgische en Nederlandse markt aantonen
 • Obligatiefondsen uit de eurozone
 • Gemengde fondsen aandelen/obligaties

Meer info

Sluiten

Robeco

Robeco introduceerde fondsbeleggen voor particulieren en na ruim 80 jaar loopt het daarin nog steeds voorop.

Robeco biedt beleggingsproducten en -diensten voor particulieren en institutionele beleggers wereldwijd en onderscheidt zich door inventieve, toegankelijke en vooral verantwoordelijke beleggingsoplossingen. Robeco is een zelfstandig onderdeel van de Rabobank groep en beheert een vermogen van ongeveer EUR 150 miljard (31/01/2011).

Meer info

Sluiten

Schroders

Schroders is een beleggingsmaatschappij uit de 21ste eeuw met bijna 200 jaar ervaring. Vermogensbeheer is onze enige specialiteit. Het beheren van activa is het enige beroep van Schroders.

Het beheren van activa is het enige beroep van Schroders. Dat betekent dat ons succes rechtstreeks afhangt van de tevredenheid en het succes van onze klanten. Wij gebruiken kwalitatief hoogstaande research- en analysetechnieken om de financiële markten te beoordelen. Daar wij enorm veel waarde hechten aan ervaring, doen we enkel een beroep op uiterst getalenteerde en professionele beleggingsspecialisten. Wereldwijd werken 131 fondsbeheerders voor Schroders en dit in alle beleggingsdomeinen: aandelen, obligaties, alternatieve beleggingen, niet-beursgenoteerde kapitalen en investeringskapitaal (“private equity”). In de loop van de voorbije vijf jaren werden onze internationale beleggingsfondsen meer dan 80 maal bekroond voor hun uitstekende prestaties.

Meer info

Sluiten

State Street Global Advisors (SSGA)

SSGA is een mondiale toonaangevende vermogensbeheerder. De meest geavanceerde instellingen ter wereld hebben een vermogen van meer dan EUR 1,49 biljoen aan ons toevertrouwd om namens hen te beheren. Zij deden dit op grond van onze ervaring, uiterst moderne hulpmiddelen en gerichtheid op één doelstelling: voldoen aan de beleggingswensen van onze klanten. (31 December 2010)

SSgA vormt een unieke combinatie van een gedisciplineerd beleggingsproces en een wereldwijd beleggingsplatform, waardoor onze klanten toegang hebben tot alle belangrijke beleggingscategorieën, elke marktkapitalisatie en elke beleggingsstijl. Wij staan bekend om onze geavanceerde ideeën rond indexbeleggen en onze expertise op het gebied van alpha-generatie.

Meer info

Sluiten

UBS

UBS Global Asset Management is een businessgroep van UBS, een van de grootste financiële ondernemingen ter wereld.

UBS beheert activa met een zorgvuldige en gedisciplineerde benadering en biedt een breed scala van actief beheerde en geïndexeerde fondsen in alle belangrijke vermogensklassen. Beheerd vermogen einde 2009: 393 miljard euro.

Meer info

Sluiten

ONLINE BANKING