Houd de laatste trends in de gaten. Met meer dan 1.800 fondsen hebben we een uitgebreid aanbod, maar sommige fondsen weten er toch nog steeds uit te springen. Geen geheimen op dat vlak: creativiteit, innovatie, flexibiliteit en knowhow zijn dé sleutel om het verschil te maken. Ontdek onze Top 5 best verkochte* fondsen**, de enige echte barometer om de laatste markttrends te volgen.
 
Damien Le-Maire – Head of Funds Selection & Management at Deutsche Bank Belgium

De top 5 van de meest verkochte* fondsen** bij Deutsche Bank (sinds 1 januari 2019).

Positie

Fabrikant*** - Product

Munt

SRRI****

1
Deutsche Asset Management S.A.
DWS Invest Artificial Intelligence LC
EUR 5
2
BlackRock Luxembourg SA
BlackRock Global Funds - World Healthscience Fund A2
USD 5
3
Allianz
Allianz Global Investors Fund - Allianz Dynamic Multi Asset Strategy 50 AT
EUR 4
4
Invesco Management SA
Invesco Funds - Invesco Pan European Structured Equity Fund A Accumulation EUR
EUR 5
5
Pictet
Pictet Security P
USD 5

* Op basis van het netto-volume (verschil tussen het volume van de aankopen en de verkopen van het fonds).

** De term "fonds" is de gemeenschappelijke benaming voor een Instelling voor Collectieve Belegging (ICB), die kan bestaan onder het statuut van een ICBE (UCITS) of een AICB (niet-UCITS), en die diverse juridische vormen kan aannemen (BEVEK, GBF, enz.). Een ICB kan compartimenten bevatten.

*** De volledige namen van de fabrikanten (beheerders) staan op de volgende pagina (detailpagina van het fonds).

**** SRRI: De synthetische risico- en opbrengstindicator geeft een indicatie van het risico verbonden aan de belegging in een instelling voor collectieve belegging. Hij waardeert het risico op een schaal van 1 (lager risico, potentieel lagere opbrengsten) tot 7 (hoger risico, potentieel hogere opbrengsten). De laagste categorie wijst er niet op dat de belegging zonder risico is. De indicator is gebaseerd op historische gegevens en kan mogelijkerwijs geen betrouwbare indicatie vormen van het toekomstig risicoprofiel van het fonds. De aangeduide categorie wordt niet gegarandeerd en kan wijzigen in de tijd.

ONLINE BANKING